Goed Lekker Visburger met Heerlijke Groentenmix

Dit gerecht is een mix van koken met een voorbedachte rade en koken in de hoop dat er iets lekkers in de koelkast ligt. Uiteindelijk een erg lekker gerecht neergezet en zeker iets wat jullie ook moeten proeven! Deze visburger met heerlijke groentenmix is echt een aanrader. De groentenmix wordt goed gekruid en overgoten door heerlijke beurre de noisette (notenboter). Hieronder ligt een heerlijk zacht bedje van groentencrème en wordt bijgestaan door de heerlijke visburgers. Lees gauw verder om dit ook te maken! Ohja, dit recept is voor 4 personen en duurt ongeveer 45 minuten om te maken. 

Ingrediënten:

Heerlijke visburgers met extra veel groenten en lekkerheid makkelijk te maken culinair creme groenten notenboter beurre de noisette spruiten tomaat ui knoflook paprika puntpaprika lekker thuiskoken koken thuis snel goed lekker goedlekker site

Bereidingswijze Visburger met Bijzondere Groenten:

  1. Verwarm de oven voor op 180 Graden Celsius. 
  2. Begin dan met het snijden van alle groenten en de zoete aardappel en het schoonmaken van de spruiten. Gooi alle groenten op een bakpapier op een ovenplaat. Snijdt de bolknoflook zo open dat je alle kleine knoflookteentjes kunt verdelen door de groenten.
  3. Haal een handje groenten uit de ovenplaat en doe deze in een kookpannetje met de melk of room en een half blokje groentebouillon, laat deze zachtjes gaarkoken.
  4. Kruid de groenten op de ovenplaat met peper, zout, komijnpoeder, Italiaanse kruiden en de overige bouillon. Strooi olijfolie over de groenten en meng goed door elkaar.
  5. Zet de ovenplaat in de oven voor 15 minuten en schud halverwege om.
  6. Ondertussen is de groenten in het pannetje met melk of room helemaal gaar gekookt en kun je deze gaan pureren. Dit mag inclusief kookvocht om een hele mooie zachte crème te krijgen. 
  7. Wanneer de crème gepureerd is kun je deze au bain marie warmhouden.
  8. Bak ondertussen de visburgers gaar in een koekenpan.
  9. Maak in een ander pannetje beurre de noisette (notenboter) van de roomboter. Dit doe je door de roomboter te laten smelten, bruin te laten worden en steeds het witte goedje wat er vanaf komt van de boter af te scheppen en weg te doen.
  10. Begin bij het opdekken met een goeie eetlepel van de crème. Hier bovenop komen de groenten te liggen zoals op de foto te zien is. Strooi dan een goeie lepel beurre de noisette over de groenten heen voor een extra lekkere smaak en maak het bord af door de visburger tussen de bergen met groenten te plaatsen.
  11. Eet smakelijk!

Heb jij nou net als ik enorm genoten van dit gerecht? En natuurlijk ook van het kookproces? Laat dit dan weten hieronder! Vergeet vooral niet de andere gerechten op deze website te bekijken en dit gerecht door te sturen aan al jouw vrienden vriendinnen ooms en tantes. Alles mag van mij, fijn he ;). Tot de volgende keer!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.